banner
banner
Duhovne misli

Isprika i zamolba posjetiteljima

08.05.2014. | kategorija: NOVOSTI
Isprika i zamolba posjetiteljima

Poštovani posjetitelji i dragi prijatelji,

prvi svibnja naša web stranica bila je nedostupna svim posjetiteljima, ponovno su je ‘hakeri’ uspjeli srušiti, razlog  jedan leži i u činjenici da naša stranica ima na tisuće posjeta dnevno. Stranica je pretrpjela ogromna oštećenje i bit će potrebno vremena kako bismo  je sanirali i opet vratili u funkciju. Stoga smo odlučili napraviti novu, tehnički puno jaču stranicu, kako bi se eliminirala ovakva i slična događanja. Naravno da će stranica dobiti i novi dizajn, u cilju lakšeg i efikasnijeg korištenja.

Za novu stranicu potrebna su nam i dodatna financijska sredstva, koja nam trenutno nisu na raspolaganju, ali nadamo se da ćemo uz pomoć vas, dobrih ljudi, biti u stanju to prikupiti i realizirati ovu ideju koja je u interesu svih nas. Hvala svima onima koji su nam već obećali pomoći, ali ta nam sredstva još nisu dovoljna, zato ćemo zamoliti sve vas koji ste u mogućnosti da nas podržite i pružite svoju financijsku potporu.

Mi se nadamo da bi za 20 -ak dana trebali imati potpuno redizajniranu stranicu. Vama, dragim posjetiteljima hvala na razumjevanju. Posebna zahvala onima koji su nas kontaktirali proteklih dana i interesirali se za stranicu!