banner
banner
Duhovne misli

Godinu dana od pohoda pape Franje Bosni i Hercegovini

05.06.2016. | kategorija: NOVOSTI
Godinu dana od pohoda pape Franje Bosni i Hercegovini

U ponedjeljak, 6. lipnja 2016. navršit će se godinu dana od pastirskog posjeta pape Franje Bosni i Hercegovini. Po ocjenama mnogih, bio je to jedan od najljepših trenutaka posljednjih godina u Bosni i Hercegovini i jedan od rijetkih trenutaka zajedničke suradnje i otvorenosti svih ljudi dobre volje prema čovjeku u bijelom koji je nosio poruku mira.

U ponedjeljak, 6. lipnja 2016. u sarajevskoj katedrali Srca Isusova s početkom u 18 sati nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić predslaviti će svečano Misno slavlje, a nakon Mise program će se nastaviti svečanom akademijom koja će biti upriličena u Svećeničkom domu u Sarajevu (ul. Josipa Stadlera 11) s početkom u 19.30 sati. Na akademiju i zajedničko druženje pozvani su svi koji mogu i žele doći i podsjetiti se ovog lijepog događaja.

Poseban naglasak bit će stavljen na poruke koje je tom prigodom uputio papa Franjo. Bilo bi hvale vrijedno da ih svi, a posebno oni koje nose veće odgovornost u društvu, ponovno pročitaju da bi lakše i brže usmjerili Bosnu i Hercegovinu putem mira i suradnje na dobro svih.

Govori, video i fotografije mogu se pročitati i vidjeti na poveznici ili na web stranici: www.papa.ba.