banner
banner
Duhovne misli

Riječ uredništva

14.02.2010. | kategorija: NOVOSTI

Poštovani posjetitelji ove web stranice želimo ukratko i mi novi/stari vlasnici i osnivači ove i web stranice i Sutješkog vjesnika progovoriti ukratko par riječi.

Naime, iznesena je želja i odluka Upravnog odbora Fondacije Naše stolno mjesto – Curia bani da se elektronska i tiskana javna glasila Sutješki vjesnik vrati pod okrilje prvotnog osnivača a to je Franjevački samostan sv. Ivan Krstitelj – Kr. Sutjeska, što su fratri u ovom samostanu i prihvatili. Prihvatili smo ne samo osnivačka prava nego i obvezu da i dalje ova web stranica bude mjesto za sve one ljude koji su voljni komunicirati s ljudima bilo iz ovog sutješkog kraja bilo sa svim ljudima dobre volje, želja i nas iz samostana jest da ovo mjesto ostane mjesto okupljanja svih ljudi dobre volje, da se na ovoj stranici izmjenju pozitivne vibracije, da svi posjetitelji imaju informaciju o svemu što se događa kako u našem samostanu, tako i u našoj župi, našim mjesnim zajednicama i naravno našoj Kakanjskoj općini.

Također pozivamo sve dosadašnje suradnike na ovoj web stranici da i dalje budu ti koji će proslijeđivati i davati informacije i vjesti i da i dalje na svoj način budu kreatori ovog sutješkog virtualnog svijeta. Svi vi koji želite upotpuniti informacijama ovaj web portal to možete učiniti na adresu urednika, i sve informacije koje budu zanimljive i primjerene našim čitateljima i posjetiteljima biti će i objavljene na portalu.

Iskreno hvala urednicima i voditeljima pisanog i elektronskog Sutješkog vjesnika Fondaciji Naše stolno mjesto – Curia Bani na dosadašnjem savjesnom i odgovornom radu, koji ćemo mi pokušati kako nastaviti tako i, ako znadnemo i uspijemo i, poboljšati, a sve na dobrobit vas vjernih i posjetitelja i čitatelja.

Neka sve vas i nas dragi Bog blagoslovi i čuva.

Uredništvo
i fratri sutješkog samostana!