banner
banner
Duhovne misli

Igor Ilić obećava opasniji Rudar na proljeće

25.01.2010. | kategorija: NOVOSTI
Igor Ilić obećava opasniji Rudar na proljeće

S Igorom Ilićem, jednim od najiskusnijih nogometaša kakanjskog Rudara koji se nalaze usred zimskih priprema za novu sezonu, razgovarao je Mato Komšo.

Igor Ilić o pripremama i pojačanjima Rudara kaže: Bit ćemo bolji nego jesenas! 

Pripreme nogometaša kakanjskog prvoligaša protječu u ozračju koje odavno nismo zabilježili. Trener Šešlija stvorio je radnu atmosferu, unio dosta novina i igrači su oduševljeni. To nam je istaknuo i Igor Ilić (33), jedan od najiskusnijih prvoligaških igrača s kojim smo razgovarali o pripremama i pojačanjima Rudara, koji proljeće dočekuje s novim, obnovljenim timom.

- Promijenio sam dosta klubova, još više trenera i mogu reći da su mi ovo jedne od najzanimljivijih priprema.Trener Šešlija unio je dosta novina i uvjeren sam da ćemo na proljeće djelovati zrelije, racionalnije i opasnije. Zadovoljan sam radom, stegom, a posebno prijateljstvom i komunikacijom među igračima, na čemu upravo šef (Šešlija,op.a) posebno inzistira. Svi radimo punim tempom, stariji daju primjer mlađima, nitko nema popusta i što je najvažnije – nema ozlijeđenih. Isto tako oduševljen sam aerobik vježbama prof.Tabakovića, što nismo dosad radili, ali očito da je to jedno osvježenje i nešto što nam je nedostajalo, mišljenje je Igora Ilića, koji priznaje da je u početku bio sumnjičav glede ovih noviteta.

Kreator Rudareve igre zadovoljan je i pojačanjima, koje obasipa komplimentima.

- Možda je prerano davati mjerodavno mišljenje, ali neću pogriješiti ako kažem da su novaci donijeli potrebno osvježenje. Osim iskusnog Ševala Zahirovića, koji me je posebno iznenadio svojim pristupom, u pozitivnom smislu – dakako!, te Mirze Čakića, za kojeg slobodno mogu izreći epitet pojačnja, mladi Šešlija i Čilić ozbiljno se nameću, skreću pozornost svojom ambicioznošću i željom za napredovanjem što će sigurno još više pojačati konkurenciju i uozbiljiti sve nas ostale jer definitivno mogu reći da nikom nije zajamčeno mjesto u timu i da će igrati samo oni koji zaslužuju i daju maksimum, što često nije bio slučaj, kaže iskusni Ilić, kojeg trener Šešlija često ističe kao primjernog sportaša i karakternu osobu u svakom pogledu.

“Zeleno-crni” i dalje rade dva puta dnevno, prije podne u dvorani za vježbanje, poslije podne na terenima Mladosti. Uskoro kreću i pripremne utakmice, za koje su potpuno spremni. Prvi ogled je u subotu u Mostaru protiv Zrinjskog, a za 5. veljače predviđen je meč s jednim mađarskim prvoligašem u Međugorju, jer trener Šešlija želi jače protivnike i dizanje ugleda kluba.

aaa