Sutješki vjesnik

Kraljeva Sutjeska

Igor Ilić napustio redove Rudara

Nakon 8 provedenih sezona u “Zeleno-crnom” dresu, kapiten i jedan od najboljih igrača Rudara Igor Ilić, neočekivano je napustio redove kakanjskog prvoligaša. Umjesto treninga, u utorak je treneru Jašarspahiću kazao da više ne računa na njegove usluge jer nije postigao dogovor s čelnicima kluba oko produženja ugovora.

-Više od mjesec dana čekao sam da mi se kažu uvjeti za sljedeću sezonu.Tek nakon utakmice s Radnikom, direktor kluba Haris Ljubović mi je rekao uvjete koji su mnogo manji u odnosu na prethodne sezone i definitivno sam odlučio napustiti Kakanj u kojem sam proveo skoro puno desetljeće, istaknao je rezignirani Igor Ilić.
S obzirom da je prelazni rok istekao i da je već nastupio u prvom kolu protiv Radnika, za ovog 33-trogodišnjeg istaknutog veznjaka ova sezona je već završena.

Podsjećamo, Ilić je igrao u jiniorima zagrebačkog Dinama ( generacija Josipa Šimića i Igora Bišćana  koju su kao treneri predvodili pokojni Ivan Đalma Marković i Fahrija-Faćo Dautbegović, bivši vratar Rudara, op.a) , zatim jednu sezonu u Rudaru, Širokom Brijegu. Grudama, Posušju i zadnjih 7 godina ponovo u Rudaru.

Šteta, jer je mogao još pomoći”Rudarima”, što je pokazao i na utakmici s Radnikom u kojoj je bio među najistaknutijim pojedincima.

M.Komšo

Kategorija: Vijesti

Komentari su zabranjeni.

???????????????????????????????

Trodnevna priprema z

1.  Subota, 21.06. Svetu misu predvodit će fra Stjepan Duvnjak – profesor ...

crkva01

Od prvih vježbi do

cijeloga života uspješno bavili. Životno zanimanje je nerijetko rezultat spleta ...

??????????????????????

Krizma u Kraljevoj S

na uobičajen način. Po dolasku nadbiskupa Vinka kardinala Puljića ...

20140613_090652_resized

Obilježena 21. oblj

svega nekoliko sati ove prostore napustilo oko 12 tisuća ljudi koliko ...

Clipboard01

Ana-Marija Tomić na

izvornog folklora Brodsko – posavske Županije,  „Šokadijo sve ti je ...